BrewBlog: Red is the Gods color
Specifics
General Information
Method: All Grain

Brygget med Geir

Startet innmesk på 68 grader. Temp falt ned til 65,5 ved et tilfelle. Mesket 60 min på 67 grader. Mesket ut 10 min på 78

Første avtapping ble ofret

Skyte i to omganger

Tilsatte O2 i ett minutt

Tilsatte 3 pk us05

OG ble litt høy. Vi mistenker at vi målte opp 3kg malt for mye

 

Primet med 185g sukker til 2 vol CO2

Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Non-Fermentables
0 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes  
0 Yeast Nutrient @ 15 minutes  
Reference
Hops
Boil
Total Boil Time: 60 minutes
Reference
Yeast
Name: Safale
Manufacturer: Fermentis
Product ID: US-05
Type: Ale
Flocculation: Medium
Attenuation: 75-79%
Alcohol Tolerance: Medium
Temperature Range: 15–24°C
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Thomas Hellberg's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Step into the light 2... Jun 2, 2016
ørste bukken bruse May 24, 2016
Festkyst improved lig... May 13, 2016
Malty Christmas 2016 Apr 19, 2016
Men er det jazz? Mar 22, 2016
Sølvbayer 2016 Mar 8, 2016
Ølnes 2016 Feb 4, 2016
Den minste bocken Bru... Jan 14, 2016
<< <  More  1 2 3 4 [5] 6 7 8 9 > >>
Thomas Hellberg's Brew Status
2 Uredd PilsBottled
3 Spontan-bayerBottled
AmmeipaBottled
BitterBottled
BrudebayerBottled
CTC-GBAyerBottled
Dammen-bayerBottled
Den minste bocken Bru...Bottled
FAT-aleBottled
IPABottled
JulelykkeBottled
Management-PorterBottled
NachspielpilsBottled
NisseølBottled
PiltsBottled
Skirrow Pale AleBottled
Sub PaleBottled
SølvbayerBottled
Sølvbayer 2016Bottled
The Long NightBottled
ThomasmesseBottled
Uredd julBottled
Ølnes 2016Bottled
4-korn porterPrimary
AdagioPrimary