BrewBlog: Gamle-Erik
Specifics
General Information
Method: All Grain

Brygget med Geir

MEsket inn på 68 grader. Mesket i 60 min. mEsket ut 10 min på 78 grader

Første avtapping ble ofret.

Skylte i to omganger

Kokte i 75 min uten lokk. Hadde beregnet vann til 90 minutter. Har muligens bommet på skyllevannet også.

Tilsatte O2 i ett minutt

Tilsatte 1l slurry fra forrige brygg

 

primet med 220g sukker til 2 vol co2

Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Adjuncts
0.40 kilograms Brown Sugar, Dark  
0.40 kilograms Candi Sugar, Dark  
Non-Fermentables
0 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes  
0 Yeast Nutrient @ 15 minutes  
Reference
Hops
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Thomas Hellberg's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Red is the Gods color Jun 13, 2017
Red is the Gods color Jun 1, 2017
Hannibal 2017 Apr 27, 2017
Crom Mar 22, 2017
Ølnes 2017 Feb 16, 2017
Red sun rises Feb 9, 2017
Porter! Porter! Jan 19, 2017
Men er det jazz? Jan 12, 2017
<< <  More  1 2 [3] 4 5 6 7 > >>
Thomas Hellberg's Brew Status
2 Uredd PilsBottled
3 Spontan-bayerBottled
AmmeipaBottled
BitterBottled
BrudebayerBottled
CTC-GBAyerBottled
Dammen-bayerBottled
Den minste bocken Bru...Bottled
FAT-aleBottled
IPABottled
JulelykkeBottled
Management-PorterBottled
NachspielpilsBottled
NisseølBottled
PiltsBottled
Skirrow Pale AleBottled
Sub PaleBottled
SølvbayerBottled
Sølvbayer 2016Bottled
The Long NightBottled
ThomasmesseBottled
Uredd julBottled
Ølnes 2016Bottled
4-korn porterPrimary
AdagioPrimary