BrewBlog: Gamle-Erik
Specifics
General Information
Method: All Grain

Brygget med Geir

MEsket inn på 68 grader. Mesket i 60 min. mEsket ut 10 min på 78 grader

Første avtapping ble ofret.

Skylte i to omganger

Kokte i 75 min uten lokk. Hadde beregnet vann til 90 minutter. Har muligens bommet på skyllevannet også.

Tilsatte O2 i ett minutt

Tilsatte 1l slurry fra forrige brygg

 

primet med 220g sukker til 2 vol co2

Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Adjuncts
0.40 kilograms Brown Sugar, Dark  
0.40 kilograms Candi Sugar, Dark  
Non-Fermentables
0 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes  
0 Yeast Nutrient @ 15 minutes  
Reference
Hops
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Thomas Hellberg's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Imp Rye porter Oct 10, 2018
Hage(n)bitter Sep 20, 2018
Svigermors bane Aug 22, 2018
Gamle-Erik 2018 Aug 15, 2018
Sølvbayer 2018 Jun 13, 2018
PorterPorter May 30, 2018
Gregory Porter Apr 26, 2018
Malty Christmas 2018 Apr 19, 2018
<< <  More  [1] 2 3 4 5 > >>
Thomas Hellberg's Brew Status
2 Uredd PilsBottled
3 Spontan-bayerBottled
AmmeipaBottled
BitterBottled
BrudebayerBottled
CTC-GBAyerBottled
Dammen-bayerBottled
Den minste bocken Bru...Bottled
FAT-aleBottled
IPABottled
JulelykkeBottled
Management-PorterBottled
NachspielpilsBottled
NisseølBottled
PiltsBottled
Skirrow Pale AleBottled
Sub PaleBottled
SølvbayerBottled
Sølvbayer 2016Bottled
The Long NightBottled
ThomasmesseBottled
Uredd julBottled
Ølnes 2016Bottled
4-korn porterPrimary
AdagioPrimary