BrewBlog: Red is the Gods color
Specifics
General Information
Method: All Grain

Brygget med Geir

Comments

Brygget med GeirStartet innmesk p�¥ 74,5 grader, ferdig p�¥ 69,5. Holdt den p�¥ 68,5 i 60 minutter. Veldig stabil temperatur, og god sirkulasjon. Mesket ut 10 min p�¥ 79 Første avtapping ble ofret. Skylte i moderat tempo. Har ikke pumpe p�¥ vannkjelen, s�¥ jeg øste over. Tilsatte 550ml slurry wlp001 fra forrige brygg. Tilsatte O2 i ett minutt Tilsatte 25 dr�¥per brewers clearex OG 1.060

Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Non-Fermentables
0 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes  
0 Yeast Nutrient @ 15 minutes  
Reference
Hops
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Thomas Hellberg's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Red is the Gods color Jun 13, 2017
Red is the Gods color Jun 1, 2017
Hannibal 2017 Apr 27, 2017
Crom Mar 22, 2017
Ølnes 2017 Feb 16, 2017
Red sun rises Feb 9, 2017
Porter! Porter! Jan 19, 2017
Men er det jazz? Jan 12, 2017
<< <  More  1 2 [3] 4 5 6 7 > >>
Thomas Hellberg's Brew Status
2 Uredd PilsBottled
3 Spontan-bayerBottled
AmmeipaBottled
BitterBottled
BrudebayerBottled
CTC-GBAyerBottled
Dammen-bayerBottled
Den minste bocken Bru...Bottled
FAT-aleBottled
IPABottled
JulelykkeBottled
Management-PorterBottled
NachspielpilsBottled
NisseølBottled
PiltsBottled
Skirrow Pale AleBottled
Sub PaleBottled
SølvbayerBottled
Sølvbayer 2016Bottled
The Long NightBottled
ThomasmesseBottled
Uredd julBottled
Ølnes 2016Bottled
4-korn porterPrimary
AdagioPrimary