BrewBlog: Step into the light 2016
Specifics
General Information
Method: All Grain

Brygget med Geir 2016-06-02

Startet innmest på 74 grader, avsluttet på 72-ish. Var på 68 etter 5 minutter. Holdt temp på 68 i 60 minutter. Mesket ut 10 min på 78.

Første avtapping ble ofret

Skylte i moderat tempo. Øste fra vannkjele til meskekjele

Tilsatte O2 i ett minutt
Tilsatte 2 rør wlp002 i 2 liter starter
Tilsatte 25 dråper brewers clearex

Flasket 16/6-2016
Primet med 150g sukker til 1.6 vol CO2

FG 1.014

Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Non-Fermentables
0 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes  
0 Yeast Nutrient @ 15 minutes  
Reference
Hops
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Thomas Hellberg's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Hage(n)bitter Sep 20, 2018
Svigermors bane Aug 22, 2018
Gamle-Erik 2018 Aug 15, 2018
Sølvbayer 2018 Jun 13, 2018
PorterPorter May 30, 2018
Gregory Porter Apr 26, 2018
Malty Christmas 2018 Apr 19, 2018
Let there be IPA Mar 22, 2018
<< <  More  [1] 2 3 4 5 > >>
Thomas Hellberg's Brew Status
2 Uredd PilsBottled
3 Spontan-bayerBottled
AmmeipaBottled
BitterBottled
BrudebayerBottled
CTC-GBAyerBottled
Dammen-bayerBottled
Den minste bocken Bru...Bottled
FAT-aleBottled
IPABottled
JulelykkeBottled
Management-PorterBottled
NachspielpilsBottled
NisseølBottled
PiltsBottled
Skirrow Pale AleBottled
Sub PaleBottled
SølvbayerBottled
Sølvbayer 2016Bottled
The Long NightBottled
ThomasmesseBottled
Uredd julBottled
Ølnes 2016Bottled
4-korn porterPrimary
AdagioPrimary