BrewBlog: Ammeipa
Specifics
General Information
Method: All Grain

Skulle brygget weissen sammen med Anders, men han kunne ikke komme, så da ble det gjort om til IPA i siste liten

Første brygg med ny mølle. Ikke noe utslag på utbytte ...

Første brygg med det nye kontrollskapet. Benyttet anledningen til å få autotunet pid-ene. Det tok litt tid med MLT-en, og den var veldig ugjevn. Temperaturen svingte mellom 66,5 og 69. Avbrøyt tuningen etter 90 minutter

Mesket da på 66,5 til 69 grader i 90 minutter

Tørrhumlet fra dag 6

Primet med 285 gram sukker. Målet på omstikkerkaret var feil, så jeg beregnet noen liter for mye. Blir nok litt mye co2 her

Brukte røde korker

Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Non-Fermentables
2,5 ts Irish Moss @ 15 minutes  
1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 minutes  
Reference
Hops
Boil
Total Boil Time: 90 minutes
Reference
Yeast
Name: Safale
Manufacturer: Fermentis
Product ID: US-05
Type: Ale
Flocculation: Medium
Attenuation: 75-79%
Alcohol Tolerance: Medium
Temperature Range: 15–24°C
Fermentation
Primary: 14 days @ 18° C
Lager: 14 days @ 20° C
Age: 14 days @ 10° C
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Thomas Hellberg's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Sølvbayer 2018 Jun 13, 2018
PorterPorter May 30, 2018
Gregory Porter Apr 26, 2018
Malty Christmas 2018 Apr 19, 2018
Let there be IPA Mar 22, 2018
Edelweiss Mar 1, 2018
Roggenbier Feb 15, 2018
The Long Night Dec 22, 2017
<< <  More  [1] 2 3 4 5 > >>
Thomas Hellberg's Brew Status
2 Uredd PilsBottled
3 Spontan-bayerBottled
AmmeipaBottled
BitterBottled
BrudebayerBottled
CTC-GBAyerBottled
Dammen-bayerBottled
Den minste bocken Bru...Bottled
FAT-aleBottled
IPABottled
JulelykkeBottled
Management-PorterBottled
NachspielpilsBottled
NisseølBottled
PiltsBottled
Skirrow Pale AleBottled
Sub PaleBottled
SølvbayerBottled
Sølvbayer 2016Bottled
The Long NightBottled
ThomasmesseBottled
Uredd julBottled
Ølnes 2016Bottled
4-korn porterPrimary
AdagioPrimary