BrewBlog: Nachspielpils
Specifics
General Information
Method: All Grain

Prøvekjørte ny kjøler, ble mye raskere avkjølt.

Pitcha 500ml slurry fra Pilts på ca 14 grader

Glemte klokka på nest siste humletilsetting, så jeg lot alt koke ca 5 minutter lenger

Tilsatte 270g sukker ved flasking. Ble litt mye, hadde feilberegna hvor mye øl det hadde blitt

Comments

Smakte før flasking, og det smakte ikke bra. Det var søtt og fruktig. Helt forferdelig. Smakte som den første pilsen jeg brygga. Jeg tror jeg gir opp pils, hvertfall wlp800

Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Non-Fermentables
6g Irish Moss @ 15 minutes  
1/2 ts Yeast Nutrient @ 15 minutes  
Reference
Hops
Reference
Yeast
Name: Pilsner Lager
Manufacturer: White Labs
Product ID: WLP800
Type: Lager
Flocculation: High
Attenuation: 74%
Temperature Range: 10–13°C
Amount: 2000 ml
Fermentation
Primary: 14 days @ 10° C
Secondary: 5 days @ 20° C
Tertiary: 14 days @ 12° C
Lager: 14 days @ 21° C
Age: 30 days @ 11° C
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Thomas Hellberg's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Sølvbayer 2018 Jun 13, 2018
PorterPorter May 30, 2018
Gregory Porter Apr 26, 2018
Malty Christmas 2018 Apr 19, 2018
Let there be IPA Mar 22, 2018
Edelweiss Mar 1, 2018
Roggenbier Feb 15, 2018
The Long Night Dec 22, 2017
<< <  More  [1] 2 3 4 5 > >>
Thomas Hellberg's Brew Status
2 Uredd PilsBottled
3 Spontan-bayerBottled
AmmeipaBottled
BitterBottled
BrudebayerBottled
CTC-GBAyerBottled
Dammen-bayerBottled
Den minste bocken Bru...Bottled
FAT-aleBottled
IPABottled
JulelykkeBottled
Management-PorterBottled
NachspielpilsBottled
NisseølBottled
PiltsBottled
Skirrow Pale AleBottled
Sub PaleBottled
SølvbayerBottled
Sølvbayer 2016Bottled
The Long NightBottled
ThomasmesseBottled
Uredd julBottled
Ølnes 2016Bottled
4-korn porterPrimary
AdagioPrimary