BrewBlog: Søndags IPA
Specifics
General Information
Method: All Grain

Første brygg satt i Bryggerstua hjemme i AG2 settet er av type Søndags IPA fra malt&Humle i Skien. Anders og Roy er bryggere og har hatt profesjonell hjelp fra Thomas Helberg Hagen. Brygget er tappet i to kar av 25 liter, de utvikler seg fint med en temperatur på 18,5 grader i begge karene. lokkene på karene har ligget løst på inntil 18 aug hvor de ble satt på karene. AromaHumla som fulgte settet var dårlig så vi har tilsatt 50gr aromahomle som vi fikk av Thomas. Temperatur i rom er økt til 20 grader.

Boil
Total Boil Time: 90 minutes
Equipment Profile

Kjøkkenbryggeri - 27 liter

Batch Size: 27 liters Boil Volume: 25 liters
Evaporation Rate: 9% per hour Mash Tun Dead Space: liters
Efficiency: 75% Mash Tun Weight: kilograms
Hop Utilization: 100% Mash Tun Volume: liters
Loss: 5 liters Mash Tun Specific Heat:
Mash Profile

direktemesk 65 °C 90 min

Grain Temperature: °C Tun Temperature: °C
Sparge Temperature: °C PH:
Notes:
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Roy's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Søndags IPA Aug 14, 2015
Roy's Brew Status
Søndags IPAPrimary