BrewBlog: Rye or dye
Specifics
General Information
Method: All Grain
Comments
Første forsøk med "nytt"bryggeri med hurtigkoblingerFørste gang med rugFørste gang med nye instillinger påmølla, busskort (rug) og busskort + adgangskort (bygg)Ble altfor mørk, sjekk EBC nøye..
Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Reference
Hops
Reference
Yeast
DCL/Fermentis Safale American  — Dry — 0.1
Mash
Mash Type: Infusion
Mash PH: 5.400
Efficiency: 70.0000000%
Grain Temp. 22° C
Tun Temp. 22° C
Sparge Amt. 13.2 liters
Sparge Temp. 76° C
Equip. Adj.? FALSE
Step Description Temp. Time
Mash In Infusion 67° C 60.0000000 min.
Fermentation
Primary: 4 days @ 19° C
Secondary: 10 days @ 19° C
Tertiary: 7 days @ ° C
Age: 30 days @ 18° C
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Håkon's Bryggelogg
Håkon's Brew Status