BrewBlog: Belgian #4 Golden Strong Belgian
Specifics
General Information
Method: All Grain
Comments
Tilsatt 1 liter sukkerlake med 1kg sukker i etter 4 dagers gjæring. Ploppet godt etterpå! Besk første dag uten kullsyre. Tåkete utseende.. Etter litt tid (Juni samme år) er beskheten redusert og den har en nydelig sitrus / applesinduft. Litt i overkant alkohol foreløpig, trenger litt mer tid til åroe ned denne.
Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Adjuncts
1.00 kilograms Sugar, Table (Sucrose)  
Reference
Hops
Reference
Yeast
Wyeast Labs Belgian Strong Ale — Liquid — 0.1
Mash
Mash Type: Infusion
Mash PH: 5.400
Efficiency: 72.0000000%
Grain Temp. 22° C
Tun Temp. 22° C
Sparge Amt. 14.3 liters
Sparge Temp. 76° C
Equip. Adj.? TRUE
Step Description Temp. Time
Mash In Infusion 64° C 75.0000000 min.
Fermentation
Primary: 4 days @ 19° C
Secondary: 10 days @ 19° C
Tertiary: 7 days @ ° C
Age: 30 days @ 18° C
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Håkon's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Lemarchand’s bo... Apr 14, 2015
Belgian #1 Norbrygg S... Oct 1, 2013
Belgian #2 Dark Stron... 00 , 0000
Belgian #3 Lambic 00 , 0000
Belgian #4 Golden Str... 00 , 0000
Belgian #5 Dubbel 00 , 0000
ESB Win or Schwein 00 , 0000
ESB Win or Schwein #2 00 , 0000
<< <  More  [1] 2 > >>
Håkon's Brew Status