BrewBlog: Tørr (du dette?)
Specifics
General Information
Method: All Grain

Msket på 49 grader i 15 min. Økte mesketempen til 64 grader i 60 min. Mesket ut på 78 grader og skylte med 1 liter pr. kilo malt.

Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Adjuncts
2.30 kilograms Flaked Barley  
Reference
Hops
100.00 grams
East Kent Goldings
6.4% Pellets @ 60 minutes
Type: Bittering
Use: Boil
640 AAUs
100.00 grams Total Hop Weight 640 AAUs
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Fredrik's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Robust solnedgang 201... Jun 9, 2015
Jøll May 5, 2015
Tørr (du dette?) Feb 26, 2015
3050 Feb 24, 2015
Kvae Feb 5, 2015
Dunkel Rolf Dec 18, 2014
Kongsberg pale ale kl... Oct 1, 2014
Kongsberg pale ale kl... Sep 24, 2014
<< <  More  [1] 2 3 4 5 > >>
Fredrik's Brew Status
JøllLagering
Kongsberg pale ale kl...Lagering
Brun oktoberPlanned
BridalePrimary
Bride Ale #2Primary
Citra IPAPrimary
Dunkel RolfPrimary
EDB dunkelPrimary
JazzAlePrimary
JazzAle 1.1Primary
Jubileums alePrimary
Kapt. SortebillPrimary
Kongsberg pale ale kl...Primary
KvaePrimary
Men er’e øl?Primary
Mørkere enn planlagtPrimary
NaboPiltzPrimary
Nedre ulland spesialPrimary
NissebryggPrimary
RFJØPrimary
SkjærgårdsalePrimary
SommerbayerPrimary
Vinter IPAPrimary
ZhalePrimary