BrewBlog: Black Gold
Specifics
General Information
Method: All Grain
Comments

Vekten virket ikke som den skulle. Vet ikke hvor mye malt som er brukt av hver sort. Det eneste jeg vet er at det er brukt 19KG malt totalt.

Dobbeltmesker da det er for mye malt til maltrøret

Målt SG etter første mesk - 1.057

1. skylling - Skylte med 5 liter 68 grader vann. Tilsatte 5 liter etter skylling da det ble for lite vann i braumeisteren

2. skylling - Skylte med 10 liter på 78 grader etter andre mesketrinn OG før kok 1.085

Antall liter før kok - ca. 45

Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Non-Fermentables
0 Irish Moss @ 0 minutes  
0 Yeast Nutrient @ 0 minutes  
Reference
Hops
Fermentation
Primary: 14 days @ 20° C
Lager: 180 days @ 4° C
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Fredrik's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Robust solnedgang 201... Jun 9, 2015
Jøll May 5, 2015
Tørr (du dette?) Feb 26, 2015
3050 Feb 24, 2015
Kvae Feb 5, 2015
Dunkel Rolf Dec 18, 2014
Kongsberg pale ale kl... Oct 1, 2014
Kongsberg pale ale kl... Sep 24, 2014
<< <  More  [1] 2 3 4 5 > >>
Fredrik's Brew Status
JøllLagering
Kongsberg pale ale kl...Lagering
Brun oktoberPlanned
BridalePrimary
Bride Ale #2Primary
Citra IPAPrimary
Dunkel RolfPrimary
EDB dunkelPrimary
JazzAlePrimary
JazzAle 1.1Primary
Jubileums alePrimary
Kapt. SortebillPrimary
Kongsberg pale ale kl...Primary
KvaePrimary
Men er’e øl?Primary
Mørkere enn planlagtPrimary
NaboPiltzPrimary
Nedre ulland spesialPrimary
NissebryggPrimary
RFJØPrimary
SkjærgårdsalePrimary
SommerbayerPrimary
Vinter IPAPrimary
ZhalePrimary