BrewBlog: Våryr
Specifics
General Information
Method: All Grain
Comments

Fylte 50 literMesket inn på 55 grader 10 min, 67 grader 60min og 78 grader 10 min. Skylte med 13 liter. Pre boil gravity var 48. Skulle vært 53. endte opp med mer vørter i karet enn planlagt. Skulle skylt med mindre. Ca. en liter pr. kilo malt i maltrøret. Ti liter i dette tilfellet

Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Non-Fermentables
0 Whirlfloc Tablet @ 15 minutes  
0 Yeast Nutrient @ 15 minutes  
Reference
Hops
Fermentation
Primary: 14 days @ 19° C
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Fredrik's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Robust solnedgang 201... Jun 9, 2015
Jøll May 5, 2015
Tørr (du dette?) Feb 26, 2015
3050 Feb 24, 2015
Kvae Feb 5, 2015
Dunkel Rolf Dec 18, 2014
Kongsberg pale ale kl... Oct 1, 2014
Kongsberg pale ale kl... Sep 24, 2014
<< <  More  [1] 2 3 4 5 > >>
Fredrik's Brew Status
JøllLagering
Kongsberg pale ale kl...Lagering
Brun oktoberPlanned
BridalePrimary
Bride Ale #2Primary
Citra IPAPrimary
Dunkel RolfPrimary
EDB dunkelPrimary
JazzAlePrimary
JazzAle 1.1Primary
Jubileums alePrimary
Kapt. SortebillPrimary
Kongsberg pale ale kl...Primary
KvaePrimary
Men er’e øl?Primary
Mørkere enn planlagtPrimary
NaboPiltzPrimary
Nedre ulland spesialPrimary
NissebryggPrimary
RFJØPrimary
SkjærgårdsalePrimary
SommerbayerPrimary
Vinter IPAPrimary
ZhalePrimary