BrewBlog: Spaltet Cato
Specifics
General Information
Method: All Grain
Comments
Det ble skylt med for mye vann og det fordampet ikke like mye under kok som planlagt. Endte opp med 48 liter vørter. Skulle være 43. Endte med lav OG. Ellers klar og fin vørter. Pitchet 4 liter gjærstarter.
Scale Recipe
Enter desired final yield (volume):
 liters  
Reference
Malts and Grains
Non-Fermentables
0 Protafloc @ 15 minutes  
0 Yeast Nutrient @ 10 minutes  
Reference
Hops
Reference
Yeast
Name: German Lager
Manufacturer: White Labs
Product ID: WLP830
Type: Lager
Flocculation: Medium
Attenuation: 76%
Temperature Range: 10–13°C
Amount: 3500 ml
Procedure
Special Procedures
Fermentation
Primary: 28 days @ 10° C
Tasting Reviews
print logprint default Output to Beer XML
Fredrik's Bryggelogg
All Club Bryggelogg
Robust solnedgang 201... Jun 9, 2015
Jøll May 5, 2015
Tørr (du dette?) Feb 26, 2015
3050 Feb 24, 2015
Kvae Feb 5, 2015
Dunkel Rolf Dec 18, 2014
Kongsberg pale ale kl... Oct 1, 2014
Kongsberg pale ale kl... Sep 24, 2014
<< <  More  [1] 2 3 4 5 > >>
Fredrik's Brew Status
JøllLagering
Kongsberg pale ale kl...Lagering
Brun oktoberPlanned
BridalePrimary
Bride Ale #2Primary
Citra IPAPrimary
Dunkel RolfPrimary
EDB dunkelPrimary
JazzAlePrimary
JazzAle 1.1Primary
Jubileums alePrimary
Kapt. SortebillPrimary
Kongsberg pale ale kl...Primary
KvaePrimary
Men er’e øl?Primary
Mørkere enn planlagtPrimary
NaboPiltzPrimary
Nedre ulland spesialPrimary
NissebryggPrimary
RFJØPrimary
SkjærgårdsalePrimary
SommerbayerPrimary
Vinter IPAPrimary
ZhalePrimary